Comanda prin telefon
060 13 11 11
(0)
(0)
Меню

Misiunea

Misiunea companiei PEREFLEX, la fel ca și un agent economic din Republica Moldova, în primul rînd este de a oferi produse de calitate pentru locuitorii țării noastre. Această gamă largă de produse din diferite puncte ale lumii, adunat într-un grup de  materiale de finisaj pentru casa Dumneavoastră, unde el este foarte bine prezentat de către consultanți compentenți. Această optimizare a proceselor interne este în așa fel, încât prețul nu este exagerat, dar corect pentru piața noatră.

Estetica, respectarea mediului, cele mai bune prețuri și livrare celor mai bune branduri ale lumii prin orașele Moldovei, aceasta este contribuția companiei PEREFLEX în dezvoltarea societății noatre.

În lucrul cu partenerii noștri din raioane și capitală, compania are ca scop livrarea eficientă, flexibilitate în relații, informarea la timp despre produsele noi, precum și organizarea seminarelor individuale, diferite master-cursuri pentru îmbunătațirea comptențelor personalului.

În PEREFLEX sîntem conștienți de responsabilitatea noastră și a angajaților noștri. De aceea, ca lucrător, PEREFLEX consideră dezvoltarea și prosperitatea angajaților o treabă foarte importantă. O atmosferă buna de lucru, salarii decente, creșterea în carieră și bunăstarea personală a angajaților este deasemenea un scop important pentru noi.Log-in clienți

Login:

Parola:

Restabileşte codul

E-mail d-stra

Cod de verificare:

captcha
Log-in clienți